Naš Servis

Naš servis osposobljen je za sve najpoznatije marke kućanskih aparata poznatih brendova. Djelatnici našeg servisa uvijek će Vas ljubazno primiti i saslušati. U što je moguće kraćem roku ćemo otkriti i sanirati kvar.

Voljeni od strane naših kupaca

Provjerite zašto se svi naši kupci vračaju ponovno u našu trgovinu i naš servis.

Ljubaznost

Ljubaznost našeg osoblja poznata je na daleko.

Točnost

Sve naše obveze završavamo u dogovorenim rokovima koje smo dogovorili sa našim partnerima ili kupcima.

Profesionalnost

Želimo našim korisnicima pružiti brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bi im postali prvi izbor u slučaju izazova s tehničkom opremom, uz istovremenu brigu o zaštiti okoliša i očuvanju prirodnih resursa.

USLUGE SERVISA

Info

Ako imate bilo kakva pitanja slobodno nas kontaktirajte:
Mob: 091 152 3738, Tel: 047 52 59 72

Dostava

Dostavljamo preuzetu robu korisniku.

Pickup and Return

Organiziramo uslugu Pickup and Return.(preuzimanje, transport, servis i povrat korisniku)!

Terenski servisi

Vršimo ugovorena održavanja i terenske servise za informatičku opremu i potrošačku elektroniku.

Servis

Servis kućanskih aparata

Ugradnja

Ugradnja kućanskih aparata

Savjeti

Savjetujemo Vas.

Tehnička podrška

Nudimo besplatnu tehničku podršku.

Info

Za sva pitanja i nejasnoće molimo Vas da nas kontaktirate na :
Mob : 091 152 3738
Tel : 047 52 59 72

Opći uvjeti poslovanja

Davatelj jamstva jamči da proizvod ima sva potrebna svojstva za njegovu redovitu uporabu ili promet u svrhu kojoj je taj uređaj namijenjen, ali ne preuzima odgovornost za svojstva proizvoda koja su nužna za specifičnu uporabu ili obavljanje djelatnosti, koju je bilo potrebno posebno ugovoriti, odnosno koja pri ugovaranju kupoprodaje od stane kupca nije zatražena od prodavatelja, kao i za moguću izgubljenu dobit zbog nedostatka navedenih
specifičnih svojstava.Jamstvo počinje teći datumom isporuke kupljenog proizvoda krajnjem kupcu, a dokazuje se predočenjem računa i ovjerenog jamstvenog lista te uz detaljan opis kvara.Važeći jamstveni list je originalni jamstveni list koji je uz uređaj priložio proizvođač, odnosno prodavatelj. Jamstveni list mora biti pravilno popunjen, potpisan i ovjeren pečatom od strane prodavatelja (prodavatelja krajnjem kupcu).Ukoliko uz proizvod ne dolazi originalni jamstveni list proizvođača, priznaje se isključivo jamstveni list distributera (uvoznika).Kvarovi na proizvodima pokrivenim jamstvom biti će otklonjeni bez naplate, samo u slučaju ako nisu izazvani mehaničkim utjecajem ili rukovanjem suprotnome uputstvima za korištenje.Uslugu servisa vršimo samo u garantnom roku..