OPĆI UVJETI

Prodavatelj je Elektrotrade E.T.O., Dražice 55, 47300 Ogulin, OIB: 61612811145 a kupac je osoba koja naručuje proizvode ponuđene na stranici te izvršava plaćanje internet bankarstvom (e-bankingom), općom uplatnicom (virmanom), pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja) ili kreditnim i debitnim karticama naručivanjem bilo kojeg artikla sa web shopa www.elektrotrade.hr. Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Smatra se da ste upoznati i  suglasni s ovim općim uvjetima, u suprotnom Elektrotrade E.T.O.se oslobađa svake odgovornosti.

JEZIK

Jezik komunikacije na elektrotrade.hr je hrvatski jezik.

NARUDŽBA PUTEM WEB TRGOVINE:

Kupac naručuje proizvod ili proizvode na način da popuni narudžbu u za to predviđenim obrascima – označavanjem određenog proizvoda, te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere način plaćanja, potvrdi ga, te pošalje narudžbu.
Time završava proces narudžbe nakon čega će prodavatelj, ovisno o odabiru plaćanja, nakon potvrde o uplati, provesti narudžbu, te poslati paket na dostavu.
Cijene proizvoda uključuju PDV te su izražene u hrvatskoj nacionalnoj valuti – hrvatska kuna (kn).

PLAĆANJE

Naručeni proizvodi se mogu platiti internet bankarstvom (e-banking), općom uplatnicom (virmanom), prilikom preuzimanja robe dostavnoj službi koja je robu dostavila kupcu (pouzećem) ili debitnim i kreditnim karticama.

Plaćanje općom uplatnicom/virmanom/internet bankarstvom

Ako izaberete ovaj načina plaćanja, na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti iznos narudžbe.

Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internetskoga bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – u banci, pošti, Fini ili sl.

Rok plaćanja je 3 dana. Nakon toga naručena roba nije više rezervirana za Vas.
Kada uplata bude evidentirana na našem računu, Vaši proizvodi bit će poslani.

Plaćanje pouzećem  plaćanje dostavljaču prilikom preuzimanja

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da iznos narudžbe podmirite gotovinom prilikom  dostave na navedenu adresu. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču.

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama

Kupovinu elektrotrade.hr proizvoda možete obaviti debitnim i/ili kreditnim karticama: Maestro, Visa, Mastercard i Diners

REKLAMACIJE I POVRAT KUPLJENIH ARTIKALA

Prodavatelj se obavezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu proizvoda koji se nalaze na web stranicama elektrotrade.hr. Slika koja ilustrira proizvod na internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača u slučaju da je kupac iz bilo kojeg razloga nezadovoljan isporučenom robom, istu može, ne navodeći razlog, zamijeniti ili vratiti(o svom trošku) u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka robe, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Takvu robu potrebno je poslati na adresu Elektrotrade E.T.O., Dražice 55, 47300 Ogulin, sa naznakom – Povrat robe, i napisanim razlogom povrata (Ne odgovaramo za krivo naručenu robu).

Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa, te pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava. U suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi.

Pravo na zamjenu robe ili povrat robe u zamjenu za novac o našem trošku možete koristiti u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena,
  • isporuka robe koja ne odgovara opisu proizvoda na web stranici internet trgovine elektrotrade.hr
  • isporuka robe koja ima vidljive greške ili oštećenja.

U gore navedenim slučajevima u izjavi o jednostranom raskidu ugovora uz naziv proizvoda trebate navesti i opravdan razlog za povrat ili zamjenu, a izjavi priložiti dokaz.

U svim drugim slučajevima izravne troškove povrata robe snosite sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

PODNOŠENJE PRIGOVORA

Prigovore i žalbe u pismenom obliku možete poslati na mail adresu elektrotrade@elektrotrade.hr a odgovor ćete zaprimiti najkasnije u roku 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.
Kupac ima pravo na raskid ugovora prema Zakonu o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

 

OSTVARIVANJE JAMSTVA

Davatelj jamstva jamči da proizvod ima sva potrebna svojstva za njegovu redovitu uporabu ili promet u svrhu kojoj je taj uređaj namijenjen, ali ne preuzima odgovornost za svojstva proizvoda koja su nužna za specifičnu uporabu ili obavljanje djelatnosti, koju je bilo potrebno posebno ugovoriti, odnosno koja pri ugovaranju kupoprodaje od stane kupca nije zatražena od prodavatelja, kao i za moguću izgubljenu dobit zbog nedostatka navedenih
specifičnih svojstava.Jamstvo počinje teći datumom isporuke kupljenog proizvoda krajnjem kupcu, a dokazuje se predočenjem računa i ovjerenog jamstvenog lista te uz detaljan opis kvara.Važeći jamstveni list je originalni jamstveni list koji je uz uređaj priložio proizvođač, odnosno prodavatelj. Jamstveni list mora biti pravilno popunjen, potpisan i ovjeren pečatom od strane prodavatelja (prodavatelja krajnjem kupcu).Ukoliko uz proizvod ne dolazi originalni jamstveni list proizvođača, priznaje se isključivo jamstveni list distributera (uvoznika).Kvarovi na proizvodima pokrivenim jamstvom biti će otklonjeni bez naplate, samo u slučaju ako nisu izazvani mehaničkim utjecajem ili rukovanjem suprotnome uputstvima za korištenje.Uslugu servisa vršimo samo u garantnom roku..

 

ZAŠTITA I KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Elektrotrade E.T.O. se obvezuje da će štititi privatnost svih svojih kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podatka, Zakonom o elektroničkoj trgovini i drugim zakonima Republike Hrvatske.
Elektrotrade E.T.O. će prikupljati, obrađivati i čuvati osobne i identifikacijske podatke o svojim kupcima.
Elektrotrade E.T.O. će čuvati ove podatke u tajnosti te će ih upotrebljavati samo za vlastite potrebe, kao i za zakonski dopuštene potrebe.

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora načina upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Elektrotrade E.T.O. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranica www.elektrotrade.hr, Elektrotrade E.T.O., sadrži određene poveznice na druge web stranice koje nisu u vezi sa Elektrotrade E.T.O.. Elektrotrade E.T.O. ne preuzima nikakvu odgovornost za zaštitu osobnih i drugih podataka na tim web stranicama, te potičemo korisnike da pročitaju izjave o privatnosti svake web stranice koja prikuplja i koristi njihove osobne podatke.

Politika privatnosti

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

 Pri plaćanju na našoj web stranici koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najvišeg sigurnosnog standarda industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

GOOGLE ANALYTICS

Mrežna stranica koristi Google Analytics, mrežnu uslugu za analizu koju omogućuje Google, Inc. (“Google”). Google Analytics koristi “kolačiće”, tekstualne datoteke spremljene na Vaše računalo kako bi se mrežnoj stranici pomoglo u analizi načina na koji korisnici koriste stranicu.  Informacije koje kolačić generira o korištenju mrežne stranice (uključujući i anonimnu IP adresu) dostavljaju se Googleu koji ih pohranjuje na servere u Sjedinjenim Državama. Google će ove podatke koristiti u svrhu evaluacije korištenja mrežne stranice, izrade izvještaja o aktivnosti na mrežnoj stranici za operatere mrežne stranice i za pružanje drugih usluga vezanih za aktivnosti na mrežnoj stranici i korištenje interneta. Google također ove informacije može proslijediti trećim stranama kada se to zahtijeva po zakonu ili ako te treće strane informacije obrađuju u ime i za račun Googlea. Google neće povezati Vašu IP adresu s bilo kojim drugim podatkom s kojima Google raspolaže. Korištenje kolačića možete odbiti odabirom za to namijenjenih postavki na Vašem pregledniku, međutim, molimo Vas da primite na znanje da u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije na ovoj stranici. Korištenjem ove mrežne stranice, pristajete da Google obradi podatke o Vama na gore navedeni način i u navedene svrhe.

Google možete spriječiti u detektiranju kolačića koji nastaje zbog i povezano s Vašim korištenjem ove mrežne stranice (uključujući i Vašu IP adresu) kao i obradu tih podataka skidanjem i instalacijom dodatka preglednika (plugin): http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

IZJAVA O KOLAČIĆIMA (COOKIE POLICY)

Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

ŠTO JE KOLAČIĆ?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

PROMJENE UVJETA

Elektrotrade E.T.O.  može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svim svojim web stranicama. Elektrotrade E.T.O. zadržava pravo na izmjenu ovih Općih uvjeta.

Informacije o tvrtki:

Elektrotrade E.T.O.

Dražice 55, 47300 Ogulin, Hrvatska

OIB: 61612811145, MB: 92093213

 

UVJETI PLAČANJA, DOSTAVE I ISPORUKE

 

Uvjeti plačanja:

1. Gotovinom prilikom dostave

2. Transakcijskim računom po ponudi

3. Kartično plačanje:

ZAGREBAČKA BANKA
MASTERCARD I VISA 2-12 RATA

ERSTE BANKA

MAESTRO,VISA I DINERS 2-12RATA

PRIVREDNA BANKA

MAESTRO,VISA I MASTERCARD 2-12 RATA

Iskazane cijene vrijede samo za kupnju putem web shopa

Dostava se vrši u maksimalnom roku od 3 – 4 radna dana,dostavnom službom GLS, HP express ili Intereuropa-express.
(osim u izvanrednim okolnostima postoji mogućnost odstupanja do maksimalno 7 radnih dana).

Isporuka pošiljaka na otoke i rijetko naseljena područja vrši se prema rasporedu objavljenom na www.gls.hr. ili www.intereuropa.hr


Dostavljač vrši dostavu do ispred ulaska u objekt.

Dostavljač ne  unosi robu u objekt.


Roba se može podignuti i osobno na našem skladištu:

Ogulin, Dražice 55.

Pon-Pet:8,00-18,00 sati  

Subota 8,00-13,00 sati.


Cjenik dostave:

Masa Paketa

Do 2kg              40,00  kuna

2-10kg              50,00 kune

10-20kg            70,00 kuna

20-30kg 100,00kuna

50-75kg            180,00 kuna

75-100kg 200,00 kuna

EURO PALETA
Težine do 200kg ili volumena do 1m3 250 kuna

U cijenu je uključen PDV


Elektrotrade E.T.O.

Dražice 55, 47300 Ogulin, Hrvatska

OIB: 61612811145, MB: 92093213

 

Uvjeti plaćanja

Naručenu robu možete platiti pouzećem, općom uplatnicom (virmanom) ili karticom.

Iskazane cijene vrijede samo za kupnju putem web shopa elektrotrade.hr

PLAĆANJE POUZEĆEM
Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, nakon zaprimljene narudžbe te potvrde iste, pošiljku ćemo uputiti na vašu kontakt aadresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača, dužni ste platiti otkupninu u vrijednosti naručenih artikala s uračunatim PDV-om + iznosom troškova dostave. Međunarodna dostava ne podržava plaćanje pouzećem.

PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM
Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 24 sata od trenutka narudžbe te ćemo istu otpremiti nakon što banka provede nalog. U poziv na broj potrebno je navesti broj narudžbe, a plaćanje se vrši na IBAN HR9423400091160136676 otvoren kod PBZ banke.

PLAĆANJE VIRMANOM (TVRTKE)
Nakon obavljene narudžbe, a unutar 24h poslati ćemo vam ponudu putem email-a koji ste naznačili prilikom narudžbe. Naručenu robu plaćate po ponudi u roku od 24 sata, a po primitku uplate naručena roba biti će poslana na vašu adresu.

PLAĆANJE DEBITNIM I KREDITNIM KARTICAMA
Kupovinu možete obaviti debitnim i/ili kreditnim karticama: Maestro, Visa, Mastercard i Diners.
ZAGREBAČKA BANKA
MASTERCARD I VISA 2-12 RATA

ERSTE BANKA

MAESTRO,VISA I DINERS 2-12RATA

PRIVREDNA BANKA

MAESTRO,VISA I MASTERCARD 2-12 RATA